Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 01-03-2008, 03:23
Kics Kics is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
amúgy sztem megoldhatjátok a helyzetet magatok is... ahogy nézem vagytok egy páran tapasztalt vén rókák a csopiban. ha nem is 1hét alatt, de fellehet menni oda ahol fent vannak és ellehet lehetleniteni őket,mert vagy átépülnek és megharcolnak a "nehezen megszerzett" földért (amit sztem nem fognak), vagy szabiznak és szépen jönnek lefele körönként.
Érdekes felvetés. Pont ez volt anno W-be is, mikor 1 multis ellen szervezkedtek más fórumon. Ott össze is jött a banda, igaz a szervező mehetett anarchba. Persze ettől független az a pár szövi felment, és miután átkerült a gonosz, a sok jónak megtetszett az olcsó mulatság, és maradtak. Vmiért ők is elkezdték ott cserélni orikat. Csak ők a "JÓK".
És igen lehetne kommunikáció nélkül is felmenni, kár hogy akkor egy friss ügyesebb szövetség lever majd, a visszautasított ajánlat után ( igen-igen ne beszélj senkivel se msn-n...) Persze kiváncsi vagyok, hogy katpiac nélkül hogy védesz, támadsz, durvább esetbe egész piac ürülésnél.
Vajon miért nem képesek anarchba átvenni 1 szintet?? (ja de képesek, csak azoknak sok az orijuk...)

És vszeg tényleg csak kirakatper volt, de ugyse lesz változás. Ahhoz Atinak kéne kissé eleresztenie a fantáziáját.