Quote:
Originally Posted by Penya
Heh csak most látom a topicod Méhi. Minek a soul? Ha skadinak megy akkor asszem a 2 orb a desoval üti egymást. Szval tényleg nem jó. Meg minek skadi? Van 5 sec disabled, nem kell lassitas. Rakj inkább Heartot.
Ja és ha jól akar játszani bárki akkor az emet hanyagolja. Nem véletlen EASY mode. : )
|
Skadit soul boosterből elég nehéz összerakni. Abból max aghanimot, de mivel a furion ulti nem sok mindenre jó(talán creepelésre, vagy last hitre, de még mindig jobb, mint az eredeti ultija

), ezért azt nem rakok eki. Viszont a soul ad 450 hp-t és 400 manát és csak 3300 aranyba kerül. Ez után meg mehet az mkb. Az újnak úgyis jobbak a hozzávalói.
Quote:
Originally Posted by Deni
én eddig azt hittem, hogy nem csak szeretem a W3-at, hanem ismerem is.. de ezt a topicot olvasva el kell mondjam, hogy lövésem sincs miről beszéltek 
|
Ez egy w3 map. Van két csapat(sentinel és scourge), amelyek 5-5 főből állnak. Minden játékos kap/választ gy hőst(összesen valami 90 hős van, mindnek más-más tulajdonságai vannak.) és megy a gyilok. 3 vonal van a játékban, ezen mennek npc-k, az ún creepek. Mindkét táborból bizonyos időközönként indulnak ilyenek és ahol találkoznak, összeverik egymást. Lényeg, hogy egészen a másik csapat fő tornyáig kell jutni és azt lerombolni.
Bővebben olvashatsz róla
itt.