Bracer jó az elején.. adja az agit is kicsit meg tápolja a hpdat, én is rakok neki párat.. de amint kell a hely bf-nek, azonnal eladom. Jó befektetés, mert akkor már nem kell az a 6 str.
Nemm ondtam hyog menny proba... Bár azt gonodltam.

Egyébként kinek mi a pro...
Én pl majdnem 2 hónapig nem játszottam. Egyáltalán. Mult héten nyomtam 2 meccset, akkora lag mellett, hogy volt amiko 4-5 másodpercet késett (szó szerint, tehát elszámoltam magamban 5-ig, mire megmozdult) Aztán mégis rongyá aláztunk mindnekit... Pedig hasonszőrűekkel voltam, mint én, tehát akik régen tolták, most meg már nem..
Az IIl-kkel nyomtam. Ap pro skilled izé nevű gémek voltak, aztán akkora konub sz.rok voltak bent, hogy majdnem elrepedt a rekeszizmom a röhögéstől... Olyanokat csináltak, hogy azt egy '-apem lamanuub' nevű szerverről is úgy kivágnám, hogy a lába nem éri a földet.
2 meccs alatt 7 BL....
Ennyit a mostani 'pro'-król...

Szánalmasan nevetségesek...
A normál prok nem nagyon tolják... A klánok szétestek, meg vizsgaidőszak is van...
Hol van a ToG? Vagy akár a dcn? Vagy a bG? Vagy akár a saját nC klánom? Sehol senki, senki nem jár fel... A gimiseknek van ideje játszani, nekünk már nem annyira... Ha választanom kell a Dota meg a meló között, akkor dolgozom. Ha a dota meg a süli között, akkor sulizom. Ha a dota meg a bnő között, akkor a bnő...
Kinek van ideje játszani? Nekem már nincs.

FUN-ból tolok pár meccset, de a kani színvonala annyira lecsökkent, hogy az ilyen atomgagyi f.sok pro-nak hívhatják magukat, mert akiből 5 másodperc késéssel kiverek egy 0-9 statot, az NEM pro. De még a kezdők között is a tehetségtelenebb fajta....
Na most ezek a prok a kanin..

Néha van egy két jó player, azokkal meg ventrin vagyok, és jót dumálunk meccs közben... akkor is ha ellenségbe van...
De elkalandoztam. Mindegy. A lényeg, hogy s&y szerintem nem kell neki.
Akkor már inkább butter meg basher. Butter mindenképpen kell neki.
Akár premium tápot építesz, akár nem. Az alapfegyver. ()Bár szerintem a BF is, de azt az itemet ugye a kanin lehurrogják... fogalmam nincs miért, atomdurva... Mindegy. Ők a pro-k.

)
Szóval a lényeg, hogy most megyek és tolok egy dotát.

DDDDDD Megjött a kedvem.