Thread: Dota
View Single Post
Old 01-01-2008, 11:58
BeeLord's Avatar
BeeLord BeeLord is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Amúgy én általában rakok Yurneronak 3 bracert(vagy kettőt, kedv kérdése), utána mask of madness és bos, utána kirakom a travelt és a Sange&Yashát. De tény, hogy olyan igazán még nem sikrült eldurrannom vele(értsd, nem adta még be a 30-0ás imbát).

Pedig lehet vele aranyos dolgokat művelni: valamelyik nap, még tavaly, a fenti vonalra mentem vele scourge-ként. Egy tidehunter jött szembe. Miután úgyis megöltem, hogy felhívott egy sand kinget segíteni, kilépett a meccsből... Nesze nekem haladó game.

Tudom, most kapok a fejemre, hogy miért játszok -em-et és miért nem megyek skilles gamebe. Nos ennek csomó oka van. Nem szeretek normál módot játszani, mert nekem túl lassú, illetve haverjaimmal szoktam játszani és ők is az easy módot szeretik jobban. Pro-ba meg nem megyek, mert már akkor elküldenek a rákba, mikor köszönök. Persze, küzdjek meg az elismerésért, de most akkor kutyafalkát akarunk vezetni, vagy játszani szórakozásból?

"Végre úgy érzed: tornádó vagy, hurrikán. Így lettél kispolgárból huligán..." Fröccsöntő

"Minden rendetlenség, még meg nem értett rend, a részleges rossz, általános jót jelent, s bármit mondjon is a gőgös értelem, minden jó ahogy van, ez alaptételem." A.Pope
Reply With Quote