Csank: Az egyik lehetséges verzió a karibi futballisták érkezése
[2007-12-30 21:05]
A Ferencváros téli átigazolási terveivel foglalkozik a pepsifoci.hu honlap egyik cikke.
Ebben felmerül az is lehetőségként, hogy karib-térségi válogatott játékosokkal erősödhet együttesünk. Az írás hosszasan ecseteli ennek esélyeit és lehetséges buktatóit, de szóba kerül az is, hogy Henrik Larsson korábbi ékpárja, Luton Shelton is ott van a lehetséges érkezők között. Őt az idei esztendő elején igazolta komoly összegért a Sheffield United.
Természetesen a 100%Fradi megkérdezte erről Csank Jánost is. Vezetőedzőnk is úgy tudja, hogy komolyan felmerült annak a lehetősége, hogy újabb játékosok érkezzenek Kevin McCabe révén az Üllői útra.
- Azt előre szeretném leszögezni, hogy csak azon játékosok leigazolásának hírével szoktam hosszabban foglalkozni, aki már nálunk van, csak az a tuti, ha valakinek már edzést is tarthatok - mondta a szakvezető a 100%Fradinak. - De én is úgy tudom, hogy az a terv, hogy karibi játékosokkal bővülne a keret. Azért vagyok óvatos, mert sok mindentől függ mindez, de az biztos, hogy ez az egyik lehetséges variáció.
|