View Single Post
Old 12-28-2007, 12:13
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Rádió hír:
-Figyelem! Az M7-es autópályán egy autós szembe megy a forgalommmal!
Egy autós az utakon:
-Mit egy? Mind!

Tényleg nagyon jó taktikát írtál le, ha csak te választasz célpontot, akkor valóban vannak olyan összeállítások, amiket ezzel a villámháborús taktikával el lehet söpörni.
DE
Más szövetségek is célpontot keresnek, és amekkora eséllyel te megtalálsz másokat, az általunk leírt szövik is megtalálhatnak titeket. Ha akár egyetlen egyszer is megtörténik ez, akkor temethetitek az orijaitokat, annyira életképtelenek az adott helyzetben. Egyetlen helyzetre felkészített orival nem szerencsés játszani, ezért kapsz itt hideget- meleget.
Nekem is van 520 elites hullám, amiben néha 100 milla is ücsörög 200 hekin, és csak 1 hónap után érkezett az első ország fosztani. Mégsem mondom hogy milyen jó felállás.
Xepi én arra mondom hogy jó, ami gyakorlatban beválik.
Ez neki bevált eddig, megosztotta velünk segitő szándékkal, erre meg sokember megakarta győzni hogy mindent szarul csinál (mégha számára a gyakorlat pont mást mutat), meg hülye. Ő kiáll a saját taktikája mellett, ezért nem kell leszórni pirossal, vagy gyengének titulálni az oriját. (merem állitani hogy a saját országáért bármelyikötök kiállna)
Egy jó felesnek sosem lesz akkora védelme hogy min2 sereggel ne gyalogoljatok át rajta és innentől már tök mind1, hogy gyenge a védelme vagy méggyengébb, a különbség hogy egyik esetben ütni is tud simán 5.en) Ez a feles arra lett megcsinálva hogy bárkit átlopjon és sanszos, hogy jó előkészitéssel sikerülni is fog neki a 15-16% templom meg arra jó, hogy a hadisokat ő is tudja szivatni...
ha azt akarja hogy ne üssék át majd elf lesz...
Az a baj, hogy itt mindenki azt hiszi,hogy amig ő háborúzik a másik fél majd fexik és nézi, vagy pont azt csinálja amit ő szeretne
merem állitani hogy itt a nagy felesverő hadisok nagy része nem tudna jól vinni egy tolit (igaz sztem én sem) és elég hamar szétszednék.

(a szövetségi földszerzés módositásával amúgy már tényleg veszett úgy a téma, mert jobban megéri már 5ösön is a 10/10torony barakk...
Meg amit nem értek, hogy miért kapott ezért pirosat???)

Last edited by Kutyuleee; 12-28-2007 at 12:16..
Reply With Quote