View Single Post
Old 12-28-2007, 11:53
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Tamás View Post
Nem tudom miért ennyire hihetetlen mindenkinek, hogy működőképes az általam felvázolt taktika...

A jelenlevő fórumozók mindenáron meg akarnak győzni az ellenkezőjéről, mikor én eddig az első orimat kivéve csak és kizárólag ilyen felépítésű orival nyomultam 5-ben.

Soha senki nem vert le 5-ben és ráadásul sosem loptak meg.(Ha egy félelf tolist lelopnak, az szégyen.)

Semmiféle nagyotmondás nincs az általam felvázoltakban.Bizonyítani persze nem tudom, tudnám konkretizálni az adatokat, de az nem lenne szabályos, ráadásul -gondolom- mindenki a félelf orimra pályázna utána.

Tényleg felesleges vitatkozni.Mindenki csinálja a saját maga által jónak tartott taktikát.Én azt tartom jónak amit felvázoltam, és ha még indítok félelfet, akkor 5-ben ugyanezt a taktikát fogom megvalósítani azzal az orival is.

Az általam felvázolt taktika csak egy lehetőség, akinek nem tetszik, az ne alkalmazza.

Persze azért egy tornyos félelf se csodálkozzon majd az 5-be, ha netán egy elites félelf befigyel hozzá.
Rádió hír:
-Figyelem! Az M7-es autópályán egy autós szembe megy a forgalommmal!
Egy autós az utakon:
-Mit egy? Mind!

Tényleg nagyon jó taktikát írtál le, ha csak te választasz célpontot, akkor valóban vannak olyan összeállítások, amiket ezzel a villámháborús taktikával el lehet söpörni.
DE
Más szövetségek is célpontot keresnek, és amekkora eséllyel te megtalálsz másokat, az általunk leírt szövik is megtalálhatnak titeket. Ha akár egyetlen egyszer is megtörténik ez, akkor temethetitek az orijaitokat, annyira életképtelenek az adott helyzetben. Egyetlen helyzetre felkészített orival nem szerencsés játszani, ezért kapsz itt hideget- meleget.
Nekem is van 520 elites hullám, amiben néha 100 milla is ücsörög 200 hekin, és csak 1 hónap után érkezett az első ország fosztani. Mégsem mondom hogy milyen jó felállás.