Quote:
Originally Posted by Tamás
Nem én voltam.
20 mészárt kapott az illető?Meddig nem lépett be az orijába?Vagy nem figyelt eléggé...esetleg nem használta a diplomáciai képességeit, pedig a jó diplomáciai készség csodákra képes.Vagy nem elites volt.
És különben is: Az ilyenek elkerülése végett mi mindig a hadisokat intézzük el először, hogy ne legyenek két körbe, és utána lopunk.(Ahogy fentebb leírtam.)Ha a gömbök után úgy látjuk, hogy a hadisok két körben vannak és nem tudjuk a lerengetni őket min. 3 körbe, felesleges akciózni.(Mondjuk ha óriás hadisokról van szó, akkor már tárgytalan is a dolog.)Én nem veretem szét a nehezen felépített országomat 10-20000 tekiért.Persze ha a hadisok le vannak rengetve, onnan már egyszerű mint az egyszer egy.
|
nem azonnal kapta az áldást,mert ez a toli is gondosan ügyelt rá hogy alulról 4-5 körről hajtsa végre az akcióit!

kb 2 hét múlva amikor megelőzött minket a szövije,este megkezdtük,és mivel éppen 2 hadi 1 hadivari 1 tolis volt a szövink rögtön kapott 6 mészit

reggel megpróbált felfelé elmenekülni, de mivel "véletlenül" volt róla gömb azt nagyon megszívta

délutánra mire le tudott szabizni teljesen rommá volt verve