View Single Post
Old 12-28-2007, 00:45
Tamás Tamás is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 90%

Quote:
Originally Posted by fefe013 View Post
Én úgy veszem észre, h össze vissza dumálsz, most akkor mi van? 5ös szinten, ahová olyan nagyon jó a szövid, ilyen előkészületek egy lopáshoz? Tartalékod van? Mert ha előbb ártózol és utána próbálsz lopni viszel is vmit? A félelfnek pont az a lényege, h sunnyogjon sztem....
Elmondom újra:
Nem 5 támadós 2 védős szövikkel meg félelfekkel kezdek ki.
A taktics: kv előtt nem sokkal kapu nyitás, lelopom az ellenfél tolisát, lerengetem az egyik hadist.(Ha szükséges, előtte varis akció a tolira, hogy lopható legyen.)A társaim akcióznak ugyanígy az ellenfélre, rengetik a hadisokat, leölik az ellenfél varisát, lemérgezik az ellenfél tolisát, stb, adott helyzethez illően.(Vagyis ahogy előtte megbeszéltük.)Pontosan kv-kor az akció végetér.
Ha jól dolgoztunk, kv után az ellenfél hadisai 3 körbe vagy annál messzebb vannak, a tolisuk szét van lopva és a lényeg ennek az idilli állapotnak a fenntartása, bizonyos időközönként rengetés, bűvészmutatványok, ima stb. által, hogy a hadisok ne kerüljenek közel.Ha mégis közel jönnek és kitámadnak, és ezt látom, azonnal kimegyek földre egy felettem lévő gyenguska 5 védős 132 bányás orira az elitjeim egy részével.(Csak azután megyek ki, miután látom, hogy jön felém a sereg.)Egyszer beütnek, aztán ismét 3-4 körbe leszek, ahonnan tovább ártózom, miután az eladott tekikből pótolom a veszteségeket.Esetleg még tovább lopom meg varizom a leamortizált tolit, és a többiek csinálják az ártózást a másik háromra.

Ha az ellenséges szövi a kezdeményező és nem mi, akkor kicsit rosszabb a helyzet, ugyanúgy, mint akkor ha a háborút nem tudod gyorsan lezárni, és elhúzódik, vagy ha esetleg az ellenfél hadisa nem a megszokott mészárra, hanem pusztira jön ki rád egyből.
Reply With Quote
Sponsored Links