View Single Post
Old 12-27-2007, 23:39
Paliking Paliking is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 92%

Quote:
Originally Posted by Tamás View Post
Nem én voltam.
20 mészárt kapott az illető?Meddig nem lépett be az orijába?Vagy nem figyelt eléggé...esetleg nem használta a diplomáciai képességeit, pedig a jó diplomáciai készség csodákra képes.Vagy nem elites volt.
És különben is: Az ilyenek elkerülése végett mi mindig a hadisokat intézzük el először, hogy ne legyenek két körbe, és utána lopunk.(Ahogy fentebb leírtam.)Ha a gömbök után úgy látjuk, hogy a hadisok két körben vannak és nem tudjuk a lerengetni őket min. 3 körbe, felesleges akciózni.(Mondjuk ha óriás hadisokról van szó, akkor már tárgytalan is a dolog.)Én nem veretem szét a nehezen felépített országomat 10-20000 tekiért.Persze ha a hadisok le vannak rengetve, onnan már egyszerű mint az egyszer egy.
Már bocs, de ez az elites félelf nekem rémálom. Eleve nehezen tudok elképzelni egy kiélezett félelfet nem íj/ló felállású szövibe. Amikor nekem ilyen orim volt, még folyamatosan járattuk is körbe a hadis orik íjait, hogy legyen nagy kavarodás amikor felmérik őket, és ne legyen olyan könnyű számolni a védelmet. De hát te tudod
Reply With Quote