Nem tudom miért hurrog le így mindenki.

Én tapasztalatból beszélek.Nem most kezdtem és nem egy országom volt.
5-be mindig félelfel játszottam, és az első orimat kivéve mindig ezt a taktikát alkalmaztam.Nem mondom azt, hogy ez egy vérprofi felépítés, de nekem bevált.(Kizárólag 5-be, mivel ha utána is ez a taktics, akkor szétkapnak mint Foxi a lábtörlőt.)Egy jó hadis átgyalogol rajtad ugyanúgy, mint ahogy egy tornyos félelfen is, akinek ráadásul kevesebb a tolisa is.Aki tolist indít, az ezt bevállalja.Én tolis vagyok, és nem elf gazdálkodó, hogy össze-vissza ijjászkodjak, vagy tornyozzak.Okos játékkal nagyon szépen meg lehet gazdagodni, és lekopogom, eddig még nem vert tönkre senki.(Lehet hogy nem akadtam még emberemre, vagy nem voltam ostoba, hogy pl. óriásokat lopdossak 20-30 tekiért, vagy szövis háború esetén megvárjam, amíg 4-5 sereg 2 körről bemészárol.)
Ráadásul soha nem loptak még le, mert ha tolvajként lelopnak, az az én szememben -főleg ha félelf az illető- szégyen.Én viszont jópár tornyos félelfet leloptam, főleg magasabb hektáron.(Igaz, előfordult, hogy varis segítséggel, de volt, hogy én magam szedtem le a készültségét, és ráadásul két szemes volt az illető.)
Állandóan azt hajszolja mindenki, hogy miért nem működőképes, vagy miért gyenge az általam felvázolt ori.Elmondtam, hogy kell kinéznie 200 hektáron, elmondtam hogy kell továbbfejleszteni, elmondtam, milyen szövibe érdemes belépni, elmondtam, mit kell tenni ha ég a talaj és beüt a war, miért nem próbáljátok ki?Egy próbát megér.Ráadásul én tapasztalatból beszélek.Ha nem jött volna be nekem ez a felépítés, vagy elintézték volna bármelyik eddig indított orimat, bizonyára nem ezt a taktikát javasolnám.
Játszik vagy játszott még valaki ilyen felállásban rajtam kívül?Ha nem, akkor nem értem a kritikát...