View Single Post
Old 12-27-2007, 11:44
Fefe013's Avatar
Fefe013 Fefe013 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Tamás View Post
Ha szöviben vagyok, nálunk is van vari.Sőt, még egy tolvaj, aki hasonló ahhoz, mint amit felvázoltam, mivel én a két tolis-hadis-varis felállást szeretem.Tehát akkor a másik félelfet ketten lopjuk le.
A hadisok nem jönnek be mészire, mert nem várom meg.Ha két körre vannak, lerengetjük őket 3-ba, (mielőtt lopok) ha mégis bejönne mészárra, egyből ütök felfele földre az elitjeimmel, és máris nem két körbe van a hadis.(Ha jön a sereg, kirakod a tekiejid egy részét, hogy ütés után a bejövő pénzből rögtön pótolni tudd a veszteséget.5-be ez működik.)Aztán következik a fesztivál.Továbbra is folyamatos rengi a hadisra, plussz tolis akció a másik tolistól.Az ellenséges vari le tudja húzni az én készülimet, de a másik tolijét nem.Ha kijön 3-4 körbe valamelyik, hadis, akkor már roppant egyszerű a dolog...

Ha egyedül vagy: Lelopod a félelfet felmérés után, kv előtt és kv előtt ütsz földre, és akkor már nem érnek el.

Egyáltalán: Van olyan aki megvárja a 24 mészit???Ezért van rosszabb helyzetbe az, akinek fedeznie kell az ijjak miatt...
Akkor a te készid lenne leszedve a másik meg kapná a mészit v pusztit, h ne menjen messzire... Arról nem is beszélve ha észreveszik, h kiléptél földre... akkor egy körben tuti nem 2 sereg fog befigyelni
Na de a kimenetel elég sok mindentől függ, tehát én mondok ezt te mondasz azt, de számtalan dolog bezavarhat az általunk elképzelt történésekbe, mindenesetre írtad, h kis kockázat, sztem nem is olyan kicsi az, sőt....

A Száműzött visszatér! (#708833)

Last edited by Fefe013; 12-27-2007 at 12:03..
Reply With Quote