View Single Post
Old 12-27-2007, 11:15
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Tamás View Post
Csinálsz egy 11-12%-os tornyos-ijjas félelfet 200 hekin, és ezzel az orival amit felvázoltam, szétloplak tekire lóvéra, nyersire, sőt, le is varázsollak.Ha tanyafree orit csinálsz, akkor sem lesz jobb annál, mint amit felvázoltam, sőt, ha drágul a nyers, akkor meg aztán végképp rosszabb.
Aztán ráadásképp mehetsz ugye felfedezni, mert földre nem tudsz ütni az ijjaiddal.

Egyébként ezt szoktam csinálni:.Szétlopom tekire a tornyos-ijjas védekezős félelfeket.Valami mindig hibádzik náluk.Vagy nincs annyi tolijuk, vagy nincs annyi varijuk, vagy egyik sincs annyi mint nekem.

És mi történik, ha átmegy rajtad két sereg?Az 5-be a tapasztalataim szerint vak hullán kívül senki nem megy vagy mehet át rajtad.(Vak hulla is max. egyszer.)Főleg szöviben nem.
4-be már elkel a 10% ijj 10% torony, de 5-be teljesen felesleges.

De lehet csinálni úgyis (ha túl soknak érzed a tanyát) hogy:
Tanyafree, 15% barakk elitekkel, a fennmaradó ép-ből templom meg kocsma.És akkor mindenkit le lehet lopni!
nem akarsz véletlenül 5.-be össze akadni velem ? Élvezném a helyzetet
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote