Quote:
Originally Posted by Toti
Dehogy gond. Szívesen mesélek erről. A kisebb pókoknak elég napont-kétanponta ey tücsi. Nagyobbaknak heti egykettő nagyobb tücsök, vagy kisegér. / szopósegérnek nevezik: kis apró rózsaszín egerek. A nagyobbk már megbirkóznak a nagyobbakkal is/ Általában a 25-30 C° fokot kedvelik, valamint 65-80%-os páratartalmat. De ez pókfüggő. Meg vannak talajlakó fajok, meg fánlakók. Különböző terrárium kell nekik, és mások a szokásaik.
Kajaügyileg elég sokáig húzzák. Általában hónapokat is kibírnak kaja nélkül.Amit olvastam, az évegik húztakaja nélkül. Na azért ennyire nem, de 1.5-2 évig elélt kaja nélköül ha jól tudom. De az elég nagy volt.
|
jah tudom állatkereskedésbe szokott lenni szopósegér kiírva 20 pénzér vagy mennyiért
Toti hívhatlak mostantól Pókembernek ?  és pároztatni szoktad őket ?  vagy csak vannak oszt annyi ? 
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|