View Single Post
Old 12-21-2007, 11:42
Toti Toti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
csípet már meg valamelyik "dög" ?
Nem. De nem is azért vannak, hogy fogdosd, meg a kezedben tartsd őket. Nem ott a helyük, hanem a terráriumban. Azok csak a filmes trükkök sokasága amit az ember lát a tv-ben. Persze legtöbbször a Br. Smithi-t mutogatják. A legtöbb Indiana Jones filmben az van. Elég szép pók, és jámbor is. Legtöbbször menekül. Ami most nekem van, meg ami lesz ( Geniculata) azok a támadóbb fajtávól vannak. Deállank védekezőbe és támadnak. Legtöbbször a szőrt rugdossák le a potrohukról, de ha ez nem elég akkor marnak is. Meg nem is akarom soha megfogni őket. meg meg is viseli őket, ha piszkálják. Igaz ami volt nekem, annak 15cm-es lábfesztáva volt kb. Az kb annyi, mint a tenyered. És annak 1-3 mm méregfoga van. Mintha egy kést belédszúrnának. Olyan érzés lehet. Persze ezt olvastam mások ilyen "élményéből."
Én pedig lesújtok majd Te reád hatalmas bosszúval...és rettentő haraggal...és amazokra is akik Testvéreim ármányos elpusztítására törnek! És majd megtudjátok, hogy az én nevem az Úr...amikor szörnyű bosszúm lesújt rátok!" / Ponyvaregény
Reply With Quote