Thread: elismertség
View Single Post
Old 12-18-2007, 15:44
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ugyanis ha nem Remyről lenne szó, hanem rólam, vagy szinte bárki másról a hódos társadalomból, akkor nem "nyers stílus" lenne a minősítés, hanem parasztság...

Remy, te szépen keresztes lovagot csinálsz itt magadból amiért egy szerettednek szóltam be, de ha valakit érdekel és utánanéz a mi ellentétünk korábbra datálódik.
Asszem ez az uccso hozzaszolasom hozzad, legalabbis ilyen temaban. (Akar a tobbiek nagy oromere...)

Nem erzem azt, hogy azert mondjak a nyers stilust ram, es nem a parasztot, mert annyira mas lennek mint Te. Legalabbis ugyanugy ember vagyok, mint Te.
Sot, hidd el en sokkal tobb bantast kapok, es foleg tenyleg olyan emberektol, akik nem ismernek, de vmiert nem vagyok nekik szimpi. Amikor te vagy a legelfogultabb ( csak rossz iranyba), olyankor nem jo masoknak azt mondani, hogy ne legyenek elfogultak.

A masodik resz: na epp errol beszeltem. A mi szemelyes ellentetunknek mi koze van Orsihoz, es miert rajta vezeted le? Mint emlitettem, ez kb olyan, mintha en beszolnek a fiadnak, mert Neked az fajna a legjobban.
Nem igazan erzem ezt tokeletes hozzaallasnak, hogy finoman fejezzem ki magam.
Ismet kiemelnem: ha velem van bajod, nekem szolj be, ilyen egyszeru.
Szerintem nem tul nagy keres.
Az, hogy leparasztozol, lehulyezel, ez mar egyeni izlesed, es stilusod dolga, ezert nem fogok haragudni, ezzel igazabol magadrol allitasz ki szegenysegi bizonyitvanyt...

Igaza van mindenkinek, aki szerint ez nem idevalo, de asszem irtam par hszel ezelott, hogy aki csak engem akar utalni, ne itt tegye...
Megkerem ujra..

Koszi.