Thread: elismertség
View Single Post
Old 12-18-2007, 14:55
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ezt többen a Remy szokott nyers stílusaként minősítik, és elfogultsággal vádolják azokat akiknek nem tetszik.
Deni, Gyula, Zsáni, Alba egyszer majd gondoljátok át alaposan az ilyen elfogultságos kijelentéseket. Ugyanis ha nem Remyről lenne szó, hanem rólam, vagy szinte bárki másról a hódos társadalomból, akkor nem "nyers stílus" lenne a minősítés, hanem parasztság...
Először is, légyszives engem hagyj ki a dologból, ugyanis egy ideje vissza se olvasok ebben a topicban, nemhogy hozzászóljak.
Másodszor, ha láttad az A-s topicot, láthattad, hogy nem veled szemben védem Remyt "ezzel a szöveggel", hanem bárkivel szemben.
Elfogult lennék? lehet. kedvelem Remyt, pedig eleinte nagyon nem szerettem, de igenis vettem azt a minimális fáradtságot, hogy megismerjem őt.
És hogy Remy nyers-e?? Nos, az én véleményem szerint, igen, nagyon sokszor nem is kicsit. De ezzel együtt szeretem.
És jó lenne, ha a topic végre visszakapná rendeltetésszerű használatát...nem pedig a Remyt nem szerető, és Remyt kedvelő emberek dobálóznának oda meg vissza...

Mellesleg megjegyezném Synk, hogy ha jól tudom, soha egy rossz szavam nem volt még rád, Remyéket is megkérdezheted, mindig azt mondtam, hogy nekem semmi bajom veled, de a véleményüket nem változtathatom meg.

ennyivel lezártam a hozzászólásomat ehhez a témához, ha valaki szeretné, zöldben kommentélhatja a dolgot, ide ugyanis nem fogok többé jönni...