Thread: elismertség
View Single Post
Old 12-18-2007, 13:09
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Sztem ha visszaolvasol az ok le is van írva (asszem maga remy sorolta fel a jellemzőket). Szal Remy-nek van egy olyan személyisége (legalábbis itt fórumon nagyon) amit egyes emberek nem szeretnek, mert elég kioktató tud lenni. És mint tudjuk "az ellenségem ellengsége a barátom", vagyis ha én nem szeretem mondjuk xy-t és más is hangot ad ennek, akkor én zöldet adok neki... Kb ez történik. Ezt a problémát nem fogod tudni megoldani. (feltételezem nem likvidálod remyt vagy mosod át az agyát.) Őt lehet kedvelni , lehet utálni. De sokan belekötnek pedig, sok esetben segiteni probál, csak elég hülyén fejezi ki magát.

Ezt többen a Remy szokott nyers stílusaként minősítik, és elfogultsággal vádolják azokat akiknek nem tetszik.
Deni, Gyula, Zsáni, Alba egyszer majd gondoljátok át alaposan az ilyen elfogultságos kijelentéseket. Ugyanis ha nem Remyről lenne szó, hanem rólam, vagy szinte bárki másról a hódos társadalomból, akkor nem "nyers stílus" lenne a minősítés, hanem parasztság...

Remy, te szépen keresztes lovagot csinálsz itt magadból amiért egy szerettednek szóltam be, de ha valakit érdekel és utánanéz a mi ellentétünk korábbra datálódik. Konkrétan arra az időre amikor a csodálatos elmeszüleményetek az olcsóbb klánbalépésről kútba esett, és engem teszel felelőssé érte. Azóta van az, hogy jársz a nyomomban itt is meg a belső fórumon, és amint bármit írok belém kötsz, ha nem írok semmit akkor meg azért. Kicsit úgy érzem magam magam mint a nyuszi akin vagy volt sapka vagy nem, de mindenképp kapott az arcára. Hozzáteszem, ha Orsi bármikor leírja hogy sértésnek vette amit nem annak szántam készséggel bocsánatot fogok kérni tőle, nem kell neked hadjáratot folytatni a nevében.
Sponsored Links