View Single Post
Old 04-05-2006, 07:02
Kincza Kincza is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Default Nem kell több bevétel

Üdv!
Én varist játszom az egyik orimmal (nem vagyok megszállott), de hírből sem ismerem az anyagi gondokat. Mire felléptem 4-be olyan 1500 kör körül 500 milla tarcsim volt. Most mrd felett van. Óriással játszom, de ezzel együtt is van egy kevés tolim, amivel néha hozzájutok nyersihez, de ez nem is számít.
Kereskedek a piacon, kihasználom az 5 belépést, adok-veszek, és eladom amit képzek. Néhányszáz millával a szövit is segítettem már (igaz főleg az elején a kiépüléshez ők is adtak). Szal szerintem ez egy varisnak nem gond, érdektelen téma. Ami jobban zavar (máshol is említettem már), hogy a katmorál szintentartása gázos. Tudom, legyek elites íjj helyett de ez baromság. Ugyanahhoz a védelemhez annyival több elit kell (ráadásul etetni is kell, nem úgy mint a tornyot :-D), hogy több K variról kellene lemondani miatta. Inkább itt kellene valamit tenni. A varisnak a variakció a katonai tevékenysége, miért ne növelhetné a katonai morált? Hogy más ne élhessen ezzel a lehetőséggel, lehetne mondjuk varázsló személyiséghez kötni, ezzel legalább csökkenne a sok túlélő óriás varis.
Vélemény?
Jó hódítást,
Kincza