12-17-2007, 19:22
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Én értem. Mivel itt hosszú szabiról beszélt cassy, ezalatt megváltozhatott a top magassága, összetétele,ráadásul most sok topos ori ellépet és így könnyen meglehet hogy a fedezési határ a min földjétől kisebb. nem 2nap visszafedezni oda, és még onnan ütni is kéne vhogy. Mindehez tedd hozzá hogy elég durva morálromlással.
|
Igen, ilyesmi a "problémám", hogy pl aki a változások elött kényszerült szabira, az nem sokat tud tenni, ha sok földet vesztett.
És persze a jövőben is lehet olyan, hogy valaki nem tud fellépni, szabira megy, pár hétig rákényszerül erre, aztán törli az országát, vagy zérózik/újrázik, hisz mást nem tehet.
Van egy bizonyos pont ameggig el lehet menni a topp elleni "harcban", de nem kell lehetetlenné tenni, hogy tovább menjenek, ha már egyszer lepiszkáltuk onnan őket
Igen kicsit hazabeszélek, mert nálam is fennáll a probléma, pedig rólam pl köztudott, hogy nem csalok, sose adtam le földet, etc... és nem tehettem arról, hogy ilyen helyzetbe kerültem, most mégis az ország törlését fontolgatom... persze elötte az összegyűjtöt kis pénzem akár át is utalhatnám másnak, aztán majd visszaadja... ezzel magam is csalásba keveredve.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|