Thread: elismertség
View Single Post
Old 12-17-2007, 16:30
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Kedves Synkel.
Ki kell abranditsalak, nem egy buszon lakom. Bevallom, nem hoditosokkal amikor beszelek, nem talallak emlitesre meltonak. Sot, igazabol hoditosokkal is csak ritkan vagy tema. Pl most monronal, amikor volt Rolad szo, egy szo sem hagyta el a szamat Veled kapcsolatban.
Kicsit tulertekeled magad, nem gondolod?
Ahogy a muvelt francia mondania: Couldn't care less...

Pirosat en azt hiszem, egyszer adtam Neked, akkor is azert, mert egy hozzam kozel allo embert sertegettel miattam, amit nem talaltam tulzottan szimpatikusnak. Viszont igen hamar siettel visszaadni egy beirasomra, azt hiszem, ez sem engem minosit...
Ha valaki igazan, Csokibacsi megerdemli a sok zoldet, vele nem kellene peldaloznod...

Igen, nem kedvellek, egyaltalan, foleg a mentalitasod miatt, szerencsere csak feluletesen ismerlek, de ez epp eleg, hogy ne akarjalak jobban. Hogy miert, azt regebben zoldben irtam meg. Neked erre a valaszod vmi olyasmi volt, hogy kicsinyes hulye vagyok. Nos, ahogy erzed....
De ha nem zavar, hogy utallak, ne irkalj ilyeneket, mert ez epp az ellenkezojet bizonyitja...

Igen, Synk papátol már én is megkaptam, hogy hülye vagyok, szerencsére nem tartozik azon emberek közé akinek a véleménye számomra mérvadó lenne.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote