Thread: DühöngŐ
View Single Post
Old 12-15-2007, 20:40
Phoenix's Avatar
Phoenix Phoenix is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Kezd elegem lenni ebből a híres-neves világcégből (Virgin) Már másodjára rendeltem meg online a nethozzáférést, eccer kb 1 hónapja, akkor még a visszaigazoló levelet sem kaptam meg. Aztán kb 20 napja, akkor azt írták, hogy kb 8 munkanap és megérkezik a csomag. Várok...másnap megjön a visszaigazoló levél, hogy minden oké és pár nap múlva meg fog jönni a csomag...na ennek a határideje már vagy 6 napja letelt és még most sincs semmi...holnap mehetek be a városba és ha végre lesz is valaki aki foglalkozik a netes csomagok eladásával, akkor megrendelem ott, de ha akkor sem jön meg, akkor k*rva dühös leszek és inkább beköttetem a vezetékes telefont 120fontért és keresek más szolgáltatót mert ezeknél a bekötés 15font lenne és 25 font a havidíj (kábeltv rendszerén jönne a net)
jah...már hívtuk őket, de az volt, hogy felhívtunk egy számot, az megadott egy másikat, az megadott egy harmadikat és így tovább...vagy 6 számot felhívtunk, persze várakoztattak, stb...aztán az egyik agyament azt monnya, hogy nincs is bekötve a kábel ebbe a házba (az online checker azt monnya, hogy pedig be van kötve, és egyébként is itt lóg a falból). emailt nem fogadnak el "külsös" címből, csak ha már meg van kötve a szerződés, akkor kapsz egy email címet és arról fogadnak csak mailt
csaok hát nem mind1, hogy 15 font vagy 120

[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)

"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."

(BattleStar Galactica)
Reply With Quote