Thread: Hódító 6.4
View Single Post
Old 12-14-2007, 20:17
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Végigolvastam az egészet...
Nekem tetszenek az újítások, már amiket látok jelen pillanatban belőle... az ikont is fogom, csak lusta vagyok.

Ami viszont nem annyira... a minimum föld, a mostani formájában... Kényszerszabi miatt elkopott néhányszáz hektárnyi területem és most mászhatok vissza a top fölé, amilyen módon csak tudok, mert nem tudok szintet lépni. Pedig rajtam kívül álló okok miatt estem le és tudok másról is, aki nem földleadás vagy egyébb miatt, hanem a szabi alatt elkopó föld miatt nem tud majd fellépni.

Olvastam fentebb valamit... nem lehet valahogy azt megoldani a késöbbiekben, hogy az ilyen elkopott (CSAKIS az elkopott) területek ne számítsanak bele a minimum földbe?
Nekem jelenleg olymindegy, mert ha muszáj még azon a határon belül vagyok, amit talán meg tudok oldani, de másnál is előfordulhatnak váratlan helyzetek és lehet, hogy nekik már nem lesz ilyen "könnyű" dolguk.
Tény hogy a földleadás ellen tenni kellett, de saját esetemből kiindulva, mikor már maga a szabi elég nagy károkat okozhatott (Még nem mertem megnézni mekkorát), akkor nem hinném, hogy ezt tetézni kéne azzal, hogy a delikvens még lépni se tudjon. De lehet én látom rosszul.

Ps: Tudom, hogy ezt a megbeszéléseknél kellett volna felhoznom, de 1. Nem nagyon jártam mostanában a fórumon, 2, most történt velem ilyen előszőr és könnyen lehet, hogy ha nem járok így, eszembe se jut, hogy előfordulhat ilyesmi.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"

Last edited by Cassandra; 12-14-2007 at 20:21..
Reply With Quote