View Single Post
Old 12-14-2007, 14:48
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

De ha egyszer igazad van... Én egész hasonló gondolatmenetet adtam elő, még a mostani hsz-ednél is sokkal finomabban egy megbeszélésen, és (nem kell mondanom, hogy kik, hsizen azt hiszem tudod...) 'ők' közölték, hogy ilyen gondolkodással kiírtottam volna már az emberiséget.

Ez hazugság. Hosszú távon pont hogy megmentené az emberiséget a génállomány erősítése. Most meg 2 éves korodtól 92 éves korodig gyógyszeren élsz, meg antibiotikumon. Mindentől véded magad, a megelben hűtöd magad a hidegben 30 fokosra fűtöd a lakást. Minimalizáljuk az ingert. Ez az idegrendszer elkorcsosulásával jár, amit most a robotmunkával betámadtak.
Csoda hogy annyi tömeggyilkos van?
Nem csoda. Egyre jobban értelmet nyer a koncepciójuk.
Az emberek nagyrésze teljesen be van kattanva már most.... Csak végig kell nézni egy átalgemberen, minimális idegrendszerrel próbál feldolgozni egy olyan villogó-cikázó életet, ami tulajdonképpen minden természeti törvénynek ellent mond.

Már mindenkit életben tartunk, aki 5 hónapra születik, azt is, meg mindeféle 100%-osan baktériummentes ilyen műanyagbuborékban, aztán valahogy megéri az ivarérettséget, és szaporodni kezd. Hát nem garantálom, hogy végig tudna csinálni egy menetelést -30 fokban Molvádiától Sztálingrádig......

No mindegy. Azt hiszem te, mint értelmes ember tökéletesen tisztában vagy, hogy ez kiknek az érdekeit szolgálja.

Nyugdíj: Jelenleg mi termeljük meg a nyugdíjat. Ha nem romlana tovább a helyzet, akkor a mi nyugdíjunkat is megtermelné valaki.
De a helyzet romlik, Magyarország szinten is, és világszinten is.80%-ra tippelem, hogy nekem már nem lesz nyugdíjam.

Bár ahogy elnézem a munkatempó növekedését, a leterheltség növekedését, valamint a nyugdíjkorhatár folyamatos feljebb-és feljebb való emelését, nagy valószínűséggel arra is játszanak, hogy nekünk már ne kelljen nyugdíjat fizetni, mert mind megdöglünk nyugdíjkorhatár előtt.... És akkor ez is megoldva.

Hát mit ne mondjak. Szép kilátások!
Reply With Quote