View Single Post
Old 12-14-2007, 11:40
Goldy's Avatar
Goldy Goldy is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Gee: Ki hogy érez a házassággal kapcsolatban tényleg magánügy, csak nem biztos hogy egy szemszögből kell ezt nézni.

Hát én pl krumplistésztával szütymögni nem tudok szívből mert utálom csinálni és rém macera, ezt az időt mással is értelmesebben L lehet tölteni. A nokedli az más az aránylag hamar megvan.

A zárcserét még én is megcsinálom nem nagy vasziszt... egy csempe cseréjéhez szerintem luxus szakembert hívi, a teljes fürdőszoba burkolása más téma.

Kicsim himsovinisztának tartom a szemszögedet de ez egyéni vélemény. Ha láyoktól elvárod hogy házias legyen akkor legyen a pasi is az, jah hogy panelben nincs "férfi" csak "női" munka? No ez az LOL. Tudod azért 8 óra meló után a másik félnek sincs sok kedve tűzdelt jércemellett vágni neked vacsorára az asztalra úgy hogy közben a lakás meg tip-top legyen, a gyerek meg normáli értékrendszer szerint nevelve. A krumplinudlival való szüttyögés helyett inkább meséljen az anyja annak a gyereknek vagy játszon vele, talán nem lesz drogos...

Nem a minimálon élő szingliket értettem, hanerm a karrierista fajtát, vagy a még szülein élősködőt...
Reply With Quote
Sponsored Links