A hazássaágba nem megyek bele... Súlyosan ellenzem, hogy mindenféle mű-együttélési formát foganatosít a kormányunk, ahelyett, hogy a családalapítást támogatná. inkább szétveri azt.
Kipróbáltam. Nekem bejött, mert amit az ember szívből csinál, sokkal finomabb, mint ami Isten tudja mióta áll a boltban, és az Isten tudja miből csinálták, kik, és hol.....
A kézi nudli, galuska, stb sokkal finomabb és egészségesebb mint a bolti.
A mirelit lehet, hogy drágább, de a sok hülye bunkó ezt nem is tudja, mert életében nem próbált meg rendes ételt főzni.
Meg mit is ér vele, ha vesz egy akármilyen nyers húst, vagy bármit? Fogalma nincs hogy kell elkészíteni.
És azért egy húsleves elkészítését ne hasonlítsuk össze egy zárcserével. Ahhoz én is szakembert fogok hívni. De zárat nem kell állandóan cserélgetni. Vacsorát meg azért csak enne az ember minden nap... Tehát messze nem ugyanaz. Egy konnektort visszacsavarozni, meg egy lefolyószifont kitisztítani, meg ilyeneket ki tudok. Polcot is raktam már fel. A csempéhez egyáltalán nem értek, ahhoz is hívnék szakembert. De szerintem egy csempézés közel nincs a főzéshez.
Én pl imádok sütni-főzni-enni, és roppantul érzékenyen érint, hogy a mekdonáldc kaján kívül a ami fiatalok semmit nem ismernek.
|