Gee: a félkész kaja jóval drágább mint ha alapanyagokból főznél szal itt a minimálbérből élés + mirelit kaja kombó nemigen jön össze. Max szinglik engethetnek meg ilyen luxust
Pl tudok főzni talán nem is olyan rosszul, majd még csiszolódik

, de pl a nudlit mireliben veszem, mert amennyiért adják annyit nekem megér hogy nem bibelődök több órát azzal nyavajás krumplis tésztával. Egyszer próbáld ki szerintem neked se jön be.
Visszakérdeznék, ha már csak a női oldalt szapulod hogy mit nem tudnak. A tisztelt termtés koronái közül szerinted hányan tudnak tapétázni, egy nyomorult lefolyó szifont tisztítani, egy konektort visszaszerelni, egy polcot úgy feltenni a falra hogy az viszintes legyen, zárat cserélni, leesett csempét visszatenni esetleg kicserélni egy eltört darabot... stb stb...
Amúgy ez is a suli hibája. Pl mi nem a fröccsöntést meg az aluminium gyártást kéne tanulni technika órán. Anyám idejében még tanultak a lányok kézimunkázni és háztartást vezetni a fiúk meg az alapvető barkács technikákat. Most mindenért fogadj szakembert ami egyre drágább.
Az hogy vki házasságban él vagy sem szerintem semmi köze ahhoz hogy nevelnek fel egy gyereket, ez formai kérdés. Mindenki úgy csinálja ahogy neki tetszik szíve joga. Nem attól leszel jó szülő hogy házasságban élsz...