View Single Post
Old 12-14-2007, 09:23
Dr Rozi rendel Dr Rozi rendel is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Helló!

Nagyon dícséretesnek tartom,,, hogy valakinek eszébe jutott ilyen témájú topicot is nyitni, nem az egyre gyakoribb ki útál kit , és mennyire ....
Igaz sok keresnivalóm nincs itt, mert a mértékletesség embere vagyok . A konyakosmeggyen kívül nemigen veszek alkoholt magamhoz, és a cigit is igen, kipróbáltam anno 8.osztályban Ennyi.... azóta egy szálat se, nekem nem jött be.
De aki másként érzi, persze csinálja, hisz az ő élete! De el kell gondolkodni, el kell tudnia gondolkodni a következményeken. Ez a legégetőbb probléma szerintem... a felelőtlenség.
A saját, és környezeteünkkel szemben való felelősségvállalás.
Én nagyon üdvözöltem a közelmúltban bevezetett szigorításokat, pl. 18 év alattiakat nem szolgálnak ki dohány, és alkoholtartalmú termékekkel, valamint a dohányzóhelyek kialakítáasát. Tudom, most a legtöbben arra gondolnak, hogy ez csak arra jó, hogy eggyel több szabályt lehessen megszegni, és hogy aki hozzá akar jutni, az úgy is megteszi.... Naigen...
Csak ennyit szerettem volna hozzászólni!
És remélem azok legalább elolvassák ezt a témát, akiknek igazából szól .... gondolatébresztőnek tökéletes.
Reply With Quote