A megfertőzöttek nagy része szégyenkezik. Nem szabad, hogy ez a szégyen meggátoljon abban, hogy orvosi segítséget keress! Egy vizsgálat és kezelés sokkal kisebb kellemetlenséggel jár, mint amit egy rejtve maradt, el nem csípett betegség okozhat. A halogatás és reménykedés, hogy eltűnnek a tünetek, elmúlnak a panaszok, nem helyes megoldás. Minden várakozással töltött nap egészséged és partnered egészsége rovására mehet. Ezért nagyon fontos, hogy figyelmeztesd őt is, hogy mihamarabb vizsgálatban és kezelésben részesülhessetek. Megeshet, hogy valaki egyszerre több betegséggel is fertőződött. Ilyenkor az egyik tünetei miatt esetleg nem vehető észre a másik jelenléte. Ha valaki már beteg, könnyebben fertőződhet másik betegséggel. Orvosod kíváncsi lesz rá, hogy nem fertőződtél-e mással is, őszintén kell beszélned vele szexuális életedről a legapróbb részletekig.
Kinek jó ez? Hogy órákig kelljene ecsetelni kivel mikor hol hogyan csináltad hányszor, annak mi a neve, stb. Jó ez? Ezt valaki élvezni? Szerintem nem.
Nem olyan vicces, amikor egy gumicsövet dugnak fel egy férfi nemiszervbe......
Én pl ki nem próbálnám soha. Én se szeretem az óvszert, de akkor inkább az!..
Meg gondolom az sem lehet kellemes, amikor feltépik a bőrt a péniszen... Ezt sem próbálnám ki, még ha csak elképzelem is, begörcsöl a gyomrom...
Szerintem ezek nem annyira mókás dolgok, hogy egy legyintéssel, vagy vállrándítással túllépjünk rajta, hogy "az én csajom/pasim úgyse beteg"...
Honnan a fenéből is tudhatná valaki azt a mai világban, amikor havonta cserélgeti valaki (vagy gyakrabban) a szexuális partnerét?..
|