Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
|
Ezekben igazad van. Viszont lehet ésszel is inni és dohányozni. Kiélvezni ezeknek a hatását, és most nem a rosszakra gondolok. Most lehet, hogy megköveztek, hogy csak rossz "dolgai" vannak ezeknek. De Ittatok már egy 50 éves aszúbort? vagy egy 15 éves diólikőrt? vagy egy olyan pálinkát amelyet egy elhunyt szerettetek főzött még annak idején?
Na ugye, hogy másik irányból is meg lehet közelíteni. Igaz, most én csak egyre tértem ki.
A feltétlen berúgásról szól az egész, amit mostanság tapasztalok, amúgy is fiatal fejjel, de éretten, a fiatalság körében? Látszik rajtuk, hogy azért isznak, hogy berúgjanak. Én is csináltam, nem sokáig, de rájöttem, hogy értelme nincs. Kiélvezni ezeket a dolgokat. Mert, hogy is hvják ezeket? Élvezeti cikkek? És egy szó a mértékletesség. És ilyenkor nem a régi poénra gondolok. / mérték a vödör, tartó az asztal/ (ha vki nem tudná

)
Továbbmenve a cigarettára: Én is dohányzom. Nem sokat. Egy doboz kibírja bőven a 3-4 napot. Viszont, lehet, hogy nagyképűen hagnzik, szeretem a szivarokat. Sokkal nagyobb élvezeti értéke van számomra, mint a sima cigaretta. Tartalmasabb, mellette az ember elgondolkozik.
Na a szexre nem térnék ki, hogyha nem haragszotok meg