Quote:
Originally Posted by Synkel
Csak szólok, bár tetszett Remy javaslata, Taszi engem kezd meggyőzni. Jó lesz ez így is ahogy most van. Legalább ahogy haladunk felfele a csoportokban, úgy lesz egyre több sereg a piacon. Ha valakinek megéri a kockázatot, hogy esetleg becsorgatják, hát csinálja. Így az is tudna némi tartalékot felhalmozni, aki "békésen" halad, de nem termel hónapokig 200 hekin vagy a csoportok topjában.
Engem A-ban se zavarna ha olcsóbb lenne a sereg, meg az se, ha a kis illetve közepes klánok tudják saját seregből fedeztetni pl a törpijüket.
|
az az érdekes, hogy én meg szinte nem is találtam helyes gondolatmenetet most nála.
hát ez van, nem mindenki gondolkodik egyformán.
bele estek abba a hibába, hogy azt hiszitek ez milyen rohadt jó a kisoriknak.
(mit jelent az hogy kisori? )
ha arra gondoltok, hogy a csoportok toppját főleg az 1/a magas hekijén lévő országok alkotják, és már eleve nagyobb mennyiségben tudnak előállítani javakat lentebbi szinteken, bele értve az egységeket is lentebb, mint a " kis orik", és ezáltal több egységet tudnak beletuszkolni 1 országba, mert lehetőségük van magas hektárról lépni B ből A ba, valószínű hogy nem 4 újrázással, és ezáltal többszörösét tudják létrehozni , mint a "kisorik", akkor valóban jól gondoljuk, milyen jó a kis oriknak, hiszen ők is mennyi pénzhez jutnak majd.
megjegyzem, hogyha így marad , akkor Sergnek lehetősége lesz 5,3 millió egységgel lépni majd A-ba, nem tudom hány újrázással.
istenőrizz, hogy rosszat akarjak a kis oriknak, elnézést a rossz gondolat menetért.
hajrá.
egy kérésem lenne, aki ezt a hsz-t nem érti meg, az előbb gondolja át miről van szó, és utána reagáljon, ha már megértette
thx