Szavaztam es Ati intesere meg is indoklom roviden:
Aki nem akar a max hekivel lepni az ne menjen fel max hekire!
Aki felment max hekire es kevesebb hekin akar lenni a kovetkezo szinten az a meggondolatlansagaert fizessen meg! Vagyis tegye csak szepen epites ala azt a hekiszamot amit vesziteni akar... ha persze a koltseget felszamolta es meg mindig megeri neki... (Eppen a koltsege miatt szerintem nem fog senki az 1/A-ban lepni 1k hekire 2k-rol...)
Az olyan kiscsopikban mint ahol en jatszom (roman verzio) ott egyaltalan nem segit rajtunk az h leadjanak ingyen foldet... akinek kell ez a luxus az fizessen erte!
Most meg a max hekit is nehezebb osszeszedni mint eddig es megtobb JKSZ lesz eppen ezert Ati... erre nem gondoltatok?
Eddig 1 szovi eleg volt h 4 ori szepen fenebb es fenebb keruljon ugy h a legnagyobb hekiszammal rendelkezo ori bontott 4. helyre... most mar ha felersz az elso helyekre akkor a 4 tagu szovi ezt nem tudja megcsinalni...
Most erre meg ha tetozzuk ezt az opciot is h ingyen... akkor meg jobban esni fog a max heki csopikon belul...
Velemenyen elmondtam es nem is roviden ahogy igertem...

Bocsi
Igazsag az h egyaltalan nem tamogatom es az 1.-re szavaztam volna de ha mar van olyan aki hasznalni akarja akkor legyen de fizessen erte!