Quote:
Originally Posted by taszi
hát Deni azt mondja semmi az a mennyiség pár óra alatt elnyeli a piac,szerinted pedig rengeteg ezért mindent felborít,
|
Denivel ugyanazt a jelenséget írtuk le. Nem a piac nyeli el, hanem a vásárlók a piacról... ha kell... mert olyan áron teszi ki -->irányítja a piacot az első néhány ügyeskedő
Ki fog ügyeskedni? Aki először megteheti ---> a most is gazdagok
Azt mondtad, sokszoroztál már tekiket. Gondold végig ugyanazt katikkal (úgy látom nem tetted meg eddig, ezért kifejtem):
Biztos vagyok benne, hogy 5. szinten elkezd majd valamelyik érdekcsoport katizni, 4. szinten leújrázzák és begyűjtik egy oriba... mint a tekiket, megoldható -->a 3. szinttől olyan mennyiségű katonát lehet hozni (nyilván nem egyetlen oriról beszélek), amivel egyetlen ilyen csoport borít minden normális piaci folyamatot
kb a B csoprt az, amit nagyon szét tudnak cincálni így... az A még talán kibírja a mostani nagytermelőknek köszönhetően
Egyik csoportban sem lenne jó ha túlságosan lemenne a katonák ára, hiszen nagyon sokan abból csinálnak pénzt... csak annak lenne jó, akinek eleve van sok pénze, az fog tovább gyarapodni.
Ennek elkerülésére lenne jó Remy javaslata, azt támogatom én is.