View Single Post
Old 12-11-2007, 14:08
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Alba View Post
Es olyanok közé kerül akiket lehet hogy levertek. Majd a védelem utan kap a csoprto alja még1 pofont a fellépőktől.
Vagy vki kiszúrja, hogy "némá az a topos ori most lépett, és csak 500hekire, menjünk és csapoljuk le a vagyonát, meg a földjét..."
Próbáljatok meg elvonatkoztatni az 1fullos szövitől. mivan ha egy hasonlóan erős de ép szar helyzetben lévő szövit ütöttek le elötte, aki pár nap múlva simán utánuk mehetne és visszavághatna, ha lenne fölös 1mrdja hogy négyen újraépitsenek. Sztem ez inkább pörgetné a játékot, mintsem hátráltatná. sztem 1-2hónap múlva 30-40%al növekednének a csaták a csoportokban, és a top határ is lejjebb húzodna. Aki nem akar csatázgatni az lép max hekihez közel ahogy eddig is tette.
Az új csoport nem arról szól, hogy akkor minden más, és csakis vadiúj ellenfelek lesznek. Új körülmények, erőviszonyok lesznek, De soha nem jelentette azt,hogy nem kerülhetnél újra ellentétben egy szövivel régebbi sérelemért az elöző szintről. vagy nem üthet le ugyanaz az ori.

Ennyi erővel ha valaki újrázik akkor arra a hekire kerüljön ahol volt, és ne a lépéskorira, mert milyen csúnya dolog az,hogy esetleg ugyanazt az orit üti le akit 1k körrel azelött???
Gyerekek létezik diplomácia is. Én nem hiszem el,hogy egy ilyen ütőgép szövit nem lehet megkérni arra, hogy most éppenséggel ne rajtatok menjen át, mert előzőleg nagyon csúnyán levertek, és még mindig a sebbeiteket nyalogatjátok.
Vagy elmentek szabira amig átveri magát fölöttetek...

Reply With Quote