Quote:
Originally Posted by Hóhér
igen menekülés, mert 200 üressel fel tud lépni 200 hekivel kevesebb területre
ugyanolan kigyúrtan, mintha fullosan lépne.
azaz meg van a menekülési lehetősége csak alcsonyabb szintre, hoyg fel tud lépni kicsit kevesebb hekin, de kigyúrt orival. közben az a szövi aki esetleg fogllkaozott azzal, hoyg meggyengítse a menekülő szövit ott marad anélkül, hogy beüthette volna őket földre a gyengítés végén, mert azok inkább a levesbe engedték el a földet, sem mint az ellenséges szövinek adták volna.
valóban úgy gondolom, sokan választanák ezt a lehetőséget, semmint más szövinek adja le a földet.
ha ezt valaki nem érti meg, azzal sajna nem tok mit kezdeni.
az üres területek meg szerintem nem azért vannak a játékban, hogy csak úgy meglehessen szabadulni tőle.
|
Ákos tudom, hogy neked sérthetetlen orid van, és hiába támad meg bárki sikeresen akkor se hullik egy épületed se,sőt ha foglalsz akkor minden heki beépitett, méghozzá pont úgy ahogy szeretnéd, de nem mindenkinek van ilyen tápos az orija...
Könnyedén lehet kiszállni szövi háborúból nyertesen 10%üres hekivel is. Amúgy mindenki leadhatná a hekit, így mindenki egyenlő esélyel lenne... eddig a gazdag tudta csinálni a szegény nem. hogy egy példát hozzak K és L piaca között van amikor több mint 10x-es diferencia van. És ezt a hátrányt alanyi jogon élvezi minden olyan ember aki normál mailes. nem azért mert béna, vagy mert vesztes, csak mert "rossz helyre született az országa". sztem ez az ami nem fair, hogy K-ből egy nem mrdos szövi aki nem akar hónapokig épitkezni kénytelen sok üressel lépni egy olyan csoportba ahol többségben olyan orik vannak akik fullosak. a heki leadásával áldozatot is hoz hogy lentebbről kell felmásznia. Persze milyen jó ez a profiknak, mert minden csopit "büntetlenül" végigverhetnek. de gondoljál bele, hogy hány vérprofi van a játékban, aki ezt bármikor megcsinálja, és ezzel szemben hány játékos játszik??? Arányaiban, a nemprofik járnának jól. Ráadásul a különböző nyersi piacu csopik játékosai is egyenlő esélyekkel léphetnének erős orival.