Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Támogatom, hogy üres hektárral is lehessen lépni, ha úgy akarom. Tdomoval egyet értek, ha valaki nagyon akart ugrálni fellépés után, az meg tudta csinálni, csak pénzébe került. De ott megfizette azt, amit el akart érni.
Viszont ha üressel lehetne lépni, akkor annak nem kéne fizetnie "feleslegesen", aki nem akar alámenni egy szövinek csak hgoy beverje megint, hanem egyszerűen csak gyengének érzi magát a következő csoportnak a középmezőnyéhez, ahova lépés után pottyanna. Így egy kicsit tud még lavírozni a következő csoport alján.
Szerintem lehessen "ingyen" is ugrálni. Hiszen amim van, arról ingyen lemondhatok, egy hadvezér dönthet úgy, hogy a 100k-s sereg helyett csak 10kt küld el, mert épp veszíteni akar, és így tudja csak elérni. Egy taktikai veszteség megfordíthat egy háborút. Szerintem nagyon is jól használható lenne, hogyha üres területtel is lehetne lépni. Mert ha csak építés alattival, eléggé megszívhatja valaki, hogy mondjuk 500 hekit lebont, de csak 120 visszaépítésére van nyers a piacon. Sőt akár az is elképzelhető, hogy mire van újra nyers ahhoz, hogy a maradék 380 hekit is építés alá tegye, addig a 120 beérkezik, és kezdhti előröl.... Aztán ott tartunk, hogy leamortizálja a vagyonát 0-ra, és mégsem tudja elérni, amit akart.
|
pont ez volt benne ajó, nem lehettet csak úgy hirtelen használni, komoly előkészület ( gyűjtögetés kelett hozzá).
nem értem egyeg tapasztalt játékos miért választaná a lebutított nagyon könnyű verziót, de lelkük rajta.
így isd kevés a föld a legtöbb csoportban, kiderülhetne hogyan alakulna ezután a dolog.
szerintem még jobban csökkene a föld mértéke a gyengébb szövik földleadása következtében, és még többet kellene fedezni, de ez má nem az én gondom