Quote:
Originally Posted by Ati
Sőt, rákattintok a villogó bannerre, ami azt mondja, hogy én vagyok az egymilliomodik látogató, és milyen jó dolog fog engem emiatt érni.  Igaz, hogy a 2millió másik látogató szintén pont az egymilliomodik. 
|
nemrég találkoztam ilyen bannerrel a Hódító vmelyik verziójában is.
Quote:
Originally Posted by Ati
Két okból:
1, mivel külföld, többnyire felszívódnak elég hamar, később pedig más címekkel folytatják a tevékenységüket.
2, kevesen tesznek feljelentést, hiszen elég bután néz ki, hogy gyakorlatilag Te voltál ugye a hülye, mert egy minimális belegondolással tudni lehetett volna, hogy átverésről van szó. Nem egy hatalmas szervezésű konspirációról van itt szó, amibe bárki könnyen belemegy... Szóval a feljelentés úgy kezdődik, hogy "egy vadidegennek elküldtem 1 millió forintot, mert azt mondta, hogy cserébe kapok százmilliót. És nem tartotta be a szavát, ezért feljelentem. Hogy ki volt ez? Fogalmam sincs, soha nem is láttam..."
|
valahol sántít ez az érvelés... ebből kiindulva én is foglalkozhatnék ilyesmivel, és nem kellene attól tartanom, hogy beperelnek. egyrészt nem is tudja kideríteni, hogy én voltam (!), és elvégre ő volt a bolond, hogy adott nekem 1 milliót. én meg vígan továbbugrálok a "jól kiérdemelt" pénzemmel.
azzal egyetértek, hogy nem kell bedőlni az ilyen marhaságoknak. csak nehogy tényleg nyerjek a lottón.