View Single Post
Old 12-08-2007, 20:56
Bogár Bogár is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Sőt, rákattintok a villogó bannerre, ami azt mondja, hogy én vagyok az egymilliomodik látogató, és milyen jó dolog fog engem emiatt érni. Igaz, hogy a 2millió másik látogató szintén pont az egymilliomodik.
nemrég találkoztam ilyen bannerrel a Hódító vmelyik verziójában is.

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Két okból:

1, mivel külföld, többnyire felszívódnak elég hamar, később pedig más címekkel folytatják a tevékenységüket.

2, kevesen tesznek feljelentést, hiszen elég bután néz ki, hogy gyakorlatilag Te voltál ugye a hülye, mert egy minimális belegondolással tudni lehetett volna, hogy átverésről van szó. Nem egy hatalmas szervezésű konspirációról van itt szó, amibe bárki könnyen belemegy... Szóval a feljelentés úgy kezdődik, hogy "egy vadidegennek elküldtem 1 millió forintot, mert azt mondta, hogy cserébe kapok százmilliót. És nem tartotta be a szavát, ezért feljelentem. Hogy ki volt ez? Fogalmam sincs, soha nem is láttam..."
valahol sántít ez az érvelés... ebből kiindulva én is foglalkozhatnék ilyesmivel, és nem kellene attól tartanom, hogy beperelnek. egyrészt nem is tudja kideríteni, hogy én voltam (!), és elvégre ő volt a bolond, hogy adott nekem 1 milliót. én meg vígan továbbugrálok a "jól kiérdemelt" pénzemmel.

azzal egyetértek, hogy nem kell bedőlni az ilyen marhaságoknak. csak nehogy tényleg nyerjek a lottón.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote