View Single Post
Old 12-08-2007, 14:14
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by webesc View Post
Meg kell jegyeznem,hogy a példáidban folyton a magad igazához
próbálod meg alakítani a számokat.
Leírsz egy szövit 33% Kocsmás Felessel.
Miért nem 40% vagy 45% ? Ha konstans fenntartassz egy 45% kocsmás felest úgy, hogy nem szednek darabokra, fejet hajtok.
Folyamatos nyersi pótló lopkodásról beszélsz... Nyers, teki, rúna, akármi.
Ha ellövöd a készülid akkor az ellenséges szövi Tolija bemegy hozzád. Erre még ne vegyél mérget, amíg nem próbálod ki.
És miután többször leártottalak+még a környezeted is ártóz (akiket
ugye folyamatosan lopsz nyersire) beverlek. Nem csak a környezetet lehet lopni. Pl ha csak titeket loplak, senki nem ártóz. Fenntartom. Varázslóval nem versz be. Max a hadi szövik férnek be. De a varázsló szövisegítséggel sem.
1 Óriás/Varis+2 Óriás/Hadis+1 Félelf/Tolis ki fog csinálni idővel. Ebben nem kételkedek, de nem lesz nekik egyszerű, és az alap felállás sem ez volt, külön kihangsúlyoztam, hogy ha sok az óriás akkor gyorsabban van vége a tolinak.
Ha legközelebb számolsz légyszíves ne csak magadat számold
PL tanyafree orinak.Számolj mindenkinek optimálisan. Mindenkinek optimálisan számoltam, folyamatos 100%-os katmorált adva a szövinek. Te nem számolsz korrektül, mert abból indulsz ki, hogy elfverő atomdurvatámadó értékű orikat csinálsz, de mélyen hallgatsz arról, hogy egy full-pacis varázsló 0 védelemmel soha nem nyerhet ilyen formában, mert el se jut 600 hekire annyian szétverik. Az élezett óriás varázslók toronyíjasok szoktak lenni. Egy átlagos elf tolvaj viszont betonozott tanyafree. Én átlagos elf országról beszéltem, míg te egyáltalán nem átlagos támadásra specializált óriásos szövis varázslóról..
Az alap koncepció, hogy 20-30 körről szétlopják az agyad, az sem tőlem származik. Csak kiszálmoltam, hogy milyen az amikor 30 körről lopnak.
De most megy a vonatom. Szép hétvégét mindenkinek.
Reply With Quote