View Single Post
Old 12-08-2007, 12:22
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Szerintem az ahol ráfizethetsz, az piramisjáték. És ennél a tablettásnál ha nem erőszakolod rá a tablettáidat valakikre, akik hónapról hónapra megveszik, akkor ráfizetsz.
Nem tudom ez hogy működik, az AmWaynél nem volt semmi ilyen kényszer. Nem én vagyok, aki ezeket másoknak eladogatja, úgyhogy nem vagyok benne. Sőt, azt se tudom, hogy léteznek-e még Magyarországon.

Sajnos a mentalitás nem olyan, hogy az ilyen rendszereknek kedvezzen.

Itt olyan a mentalitás, hogy inkább fizetek egy milliót külföldre, mert azt mondták, hogy nyertem...

Sőt, rákattintok a villogó bannerre, ami azt mondja, hogy én vagyok az egymilliomodik látogató, és milyen jó dolog fog engem emiatt érni. Igaz, hogy a 2millió másik látogató szintén pont az egymilliomodik.

Legutóbb ingyen újságelőfizetéseket nyertem (pontosabban kaptam, miután kitöltöttem egy kérdőívet)... Ez abnbnól állt, hogy újságonként 2 dollár ügyintézési díjat kellett volna előre fizetnem.

Pedig milyen jól hangzott egy éves ingyenes National Geographic előfizetés...

Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce View Post
Szóval szerintem ez nem olyan jó dolog, főleg hogy a milliárdokat kiszívják azországból ezzel, mert ugye a piramis cssúcsa az külföldön van. Ez a legszomorúbb benne.
Ja... Valami jó kis magyar spam kellne már, hogy ne angol cégeknek fizessenek milliókat, hanem végre magyaroktól "nyerjünk".