Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Szerintem az ahol ráfizethetsz, az piramisjáték. És ennél a tablettásnál ha nem erőszakolod rá a tablettáidat valakikre, akik hónapról hónapra megveszik, akkor ráfizetsz. 
|
Nem tudom ez hogy működik, az AmWaynél nem volt semmi ilyen kényszer. Nem én vagyok, aki ezeket másoknak eladogatja, úgyhogy nem vagyok benne. Sőt, azt se tudom, hogy léteznek-e még Magyarországon.
Sajnos a mentalitás nem olyan, hogy az ilyen rendszereknek kedvezzen.
Itt olyan a mentalitás, hogy inkább fizetek egy milliót külföldre, mert azt mondták, hogy nyertem...
Sőt, rákattintok a villogó bannerre, ami azt mondja, hogy én vagyok az egymilliomodik látogató, és milyen jó dolog fog engem emiatt érni.

Igaz, hogy a 2millió másik látogató szintén pont az egymilliomodik.
Legutóbb ingyen újságelőfizetéseket nyertem (pontosabban kaptam, miután kitöltöttem egy kérdőívet)... Ez abnbnól állt, hogy újságonként 2 dollár ügyintézési díjat kellett volna előre fizetnem.
Pedig milyen jól hangzott egy éves ingyenes National Geographic előfizetés...
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Szóval szerintem ez nem olyan jó dolog, főleg hogy a milliárdokat kiszívják azországból ezzel, mert ugye a piramis cssúcsa az külföldön van.  Ez a legszomorúbb benne. 
|
Ja... Valami jó kis magyar spam kellne már, hogy ne angol cégeknek fizessenek milliókat, hanem végre magyaroktól "nyerjünk".