View Single Post
Old 12-08-2007, 10:46
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
bemennek a seregek = a szövimbe a 2 hadis seregei... aztán így tovább...
végül az én seregeim is bemennek
jöhetnek a vipek
Én elhiszem, hogy jó játékos vagy, sokkal jobb mint én. Főleg hadiban, meg variban ez 100%, mivel olyan orikkal nem nagyon játszom.

De ha van olyan varázsló, ami egyszerre le is tud ártózni, és be is fér sereggel, ha elf vagyok, akkor ott valami baj van.

Egy olyan varázsló, amiben 599 hektáron 28.000 varázsló van (Merthogy kb annyi kell ahhoz, hogy végiglődd a készültséged, különben előbb lebuksz.), az nem tud tartani akkora lovasságot, hogy szövisegítséggel is beférjen egy mf bunkerelf védelmébe. Ugyanis akkor semmije nincs, csak barakkja lovasokkal, meg temploma. Márpedig ha így építed fel (elméletileg talán lehetséges, mégnem számoltam utána, de meg fogom tenni), akkor olyan harmatgyenge édelmed lesz, hogy mire bevered az elfet, addig a fél csoport hozzád fog járni fosztani meg földért.

Mert hogy az alap felállás az az volt, hogy ki lett mondva, hogy ő úgy nyomja, hogy az mf elfeket le is tudja ártúzni, és be is fér sereggel. Ha ilyen varázsló van, akkor azon még mindig megrökönyödök. Én ilyen varázslóvan nem találkoztam még. Ha van ilyen, és életképes, akkor pedig elnézést kérek a meglepődésem miatt!
Reply With Quote