Utálom, ha valaki feldob számokat, én azzal számolok, kijön valami elképesztő nagy baromság, aztán rámkeni, hgoy én extrém példákkal dobálózok............... Te írtad, hogy aki 32 körre van, az van 10.000 pontra. Innentől kezdve a te egetverő problémádra, miszerint 32 körről lopkodnak, leírtam számokban, hogy igen, lopkodnak, csak épp nem visz el semmit. Full készültséget rádáldozza, elvisz 200 tekercset. De te ennek ellenére még azt is akarod, hogy jobban fáradjon.
Ezt nehezítésnek szánod a tudós és a vándor félelfeknek. Miközben az összes többi tolvajlásra valaha is alkalmazott fajt kicsináltad egy tollvonással. Főleg az elfet, de nem hiszem hogy az emberek is örülnének egy ilyennek.... Vándor félelf meg nem létezik. POénból volt egy ilyen felvetés fél éve. Hangsúlyozom. Poénból. Értelmetlen személyiségválasztás.
Szóval jelenleg ott tartunk, hogy a tudós félelf mondjuk 32 körről nem 200 hanem 300 tekercset lop el összesen, az áganként nem tudom mennyi, oszd el 8-cal. Hirtelen fejben mondjuk 38 jön ki. talán 37 vagy valami ilyesmi. 37 tekercs maitt, vagy legyen 700 rúna, vagy 9000 arany (bár ha van bankod akkor kb 40 arany jön), te hazavágnád az összes létező tolvajt.