Thread: Tolvajlás
View Single Post
Old 12-08-2007, 00:52
[HTPA]GeeForce's Avatar
[HTPA]GeeForce [HTPA]GeeForce is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 91%

Nme, te arról írsz, hogy kiheréled őket.
mert lehet, hgyo egy feles elbírna egy nehezésítést (amit egyébként nagyon erősen kétlek...), de hogy ugyanaz a módosítás az elf faj törlését fonja maga után, mert ha se lopni, se ártózni nem tud, egyvalamit fog tudni, hadizni. De úgy sérülékeny ám nagyon.

Egyszerüsítek:

ha 20-30 körre lop egy tolvaj, olyan mérhetetlenül NEVETSÉGES összeget visz el bármi legyen is a szákmány, hogy ha te azt hiányolod, akkor a baj a te országodban van.

Mindösszesen 2, azaz kett őcsoportot hoztatok fel példánok, ahol egyáltalán előfordul, hogy aki 30 körre van, az 10k pontértéken belül van.

Kiveszem az elfet jó? legyen fél-elf.
Tehát az általad említett 30 kör kb 9.700 pontra lehet, az azt jelenti, hogy 3% cucc jön a lopott portékából.
Nincs olyan ország, aminek ez kárt okoz. Pont akkora kárt okoz, mint 1 db rengetés, amit ilyen messziről rá tudsz nyomni.

Ne próbáld meg elferdíteni a dolgokat! Az extrém példát NEM ÉN, hanem TE hoztad fel, merthogy 20-30 körről téged szarrálopnak.... Erre a megoldás az, hogy heréljünk még egy kört a tolvajokon.

Igen. többnyire tolvaj vagyok. De amit leírtam, azzal nem tolvajok is egyet értettek.

Ha meg megnehezíted, akkor az elf faj az 1/A topján kívül megszűnik létezni. tehát közvetetten kivetetnél egy fajt a játékból. Köszi. Az a bizonyos "kicsi" nehezítés pont azt eredményezi, hogy játszhatatlan lesz az említett helyen kívül mindenhol máshol.

A vándor félelf meg ugye csak vicc. (Nagyon remélem hogy az, mert ha azt komolyan gondoltad, akkor meg aztán pláne nem kéne tolvaj-herélést javasolnod.)
Reply With Quote