Thread: 1A események
View Single Post
Old 12-06-2007, 19:37
wand wand is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Bocs, hogy vitatkoznom kell de... kell.

1. En ilyen hienazas miatt nem engedek el, ussenek csak be egyeniben, ha a klanomban emiatt az elf kap csomo foldet... Sajat erdekem miatt nem kockaztatom, hogy pattanjunk klanban.

2. Asszem olyasmit irtam, hogy "okosan" enged el, tehat a ht kiteheti oket, piacmanagement ugye...

3. Ezzel semmi gond, de nem fogta...

4. 2007-06-13 23:01:00 Gun-shot (#2563) támadást indított Timur És Csapata !!! (#2796) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3712 hektár földet.
2007-06-13 23:01:00 Gun-shot (#2563) támadást indított Timur És Csapata !!! (#2796) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2357 hektár földet.
2007-06-13 23:01:00 Timur És Csapata !!! (#2796) támadást indított Gun-shot (#2563) ellen, de a csatát elvesztette.

Tenyleg alig csinaltam klanutest, ebben igazad van, de ha osszeadod, szerintem van annyi. Esetleg 6000 is lenne? Nem tudom. :P
1. lehet pont az elfet ütötték volna, továbbá az egyéni csata hamarabb lemegy mint a kláncsata, szal ha ott visznek földet így is gyengébb lesz a klánsereg. (ráadásul a sereg így is bement, tehát igaza volt annak aki koptatott..)
2. délbe volt a klánütés, nem tudhatod addigra hány katona piaca ment el, és egy keresztbe jövetel, vagy egy újabb hiénázás miatt ha a következő 2-3 körben kéne neki még 2 piac, lehet jobb döntés 5000 varit elengedni, mint egy piacot elhasználni.
3. és? megpróbálta, lehet ha kersztbe megy akkor meg pattan, valamit próbált, max nem sikerült és?
4. Remy, 1 körben 3 klánsereggel támadni, és ebből 2-vel bemenni, az nem a te érdemed, hanem az ellené.. vagy szarul mentek szabira, vagy ki voltak támadva, egyik sem a te érdemed, hanem az ellen hibája.. szal ezzel annyira ne fényezd magad..

és mindezeken túl, az ütés bement, sokat foglaltak, tehát ügyesek voltak, én gartulálok nekik!
belőled meg max az irigység beszél..
Reply With Quote