Quote:
Originally Posted by Remedy
Bocs, hogy vitatkoznom kell de... kell.
1. En ilyen hienazas miatt nem engedek el, ussenek csak be egyeniben, ha a klanomban emiatt az elf kap csomo foldet... Sajat erdekem miatt nem kockaztatom, hogy pattanjunk klanban.
2. Asszem olyasmit irtam, hogy "okosan" enged el, tehat a ht kiteheti oket, piacmanagement ugye...
3. Ezzel semmi gond, de nem fogta...
4. 2007-06-13 23:01:00 Gun-shot (#2563) támadást indított Timur És Csapata !!! (#2796) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3712 hektár földet.
2007-06-13 23:01:00 Gun-shot (#2563) támadást indított Timur És Csapata !!! (#2796) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2357 hektár földet.
2007-06-13 23:01:00 Timur És Csapata !!! (#2796) támadást indított Gun-shot (#2563) ellen, de a csatát elvesztette.
Tenyleg alig csinaltam klanutest, ebben igazad van, de ha osszeadod, szerintem van annyi. Esetleg 6000 is lenne? Nem tudom. :P
|
1. lehet pont az elfet ütötték volna, továbbá az egyéni csata hamarabb lemegy mint a kláncsata, szal ha ott visznek földet így is gyengébb lesz a klánsereg. (ráadásul a sereg így is bement, tehát igaza volt annak aki koptatott..)
2. délbe volt a klánütés, nem tudhatod addigra hány katona piaca ment el, és egy keresztbe jövetel, vagy egy újabb hiénázás miatt ha a következő 2-3 körben kéne neki még 2 piac, lehet jobb döntés 5000 varit elengedni, mint egy piacot elhasználni.
3. és? megpróbálta, lehet ha kersztbe megy akkor meg pattan, valamit próbált, max nem sikerült és?
4. Remy, 1 körben 3 klánsereggel támadni, és ebből 2-vel bemenni, az nem a te érdemed, hanem az ellené.. vagy szarul mentek szabira, vagy ki voltak támadva, egyik sem a te érdemed, hanem az ellen hibája.. szal ezzel annyira ne fényezd magad..
és mindezeken túl, az ütés bement, sokat foglaltak, tehát ügyesek voltak, én gartulálok nekik!
belőled meg max az irigység beszél..