Quote:
Originally Posted by wand
elég értetlen vagy 
pl:
be van készitve 5 országba 1millla ló, vezér elküldi őket 58-kor,
és lévén a ráállás is elég beszédes, ezért hiénázni akkor is lehet.
szal ha 59 kor táviolozol és megy rád sereg, engedhetsz el, abban a körben amikor indulsz
és ha már engedsz, ott lépnek varik, tolik is, ha meg lépnek és nem teszi ki őket a ht, bizony akkor elmennk, és emiatt a pontjuk is nő.
ráadásul az ellen úgy gondolta, foghatja a sereget ezért nem mentkeresztbe, hol ezzel a gond?
szerintem nem lámázni kéne őket, hanem gratulálni nekik
egyébként meg nem emléxem tőled 3200 hekis klánütésre.. szal lehet neked kéne tanulni valamit a lámáktól.. 
|
Bocs, hogy vitatkoznom kell de... kell.
1. En ilyen hienazas miatt nem engedek el, ussenek csak be egyeniben, ha a klanomban emiatt az elf kap csomo foldet... Sajat erdekem miatt nem kockaztatom, hogy pattanjunk klanban.
2. Asszem olyasmit irtam, hogy "okosan" enged el, tehat a ht kiteheti oket, piacmanagement ugye...
3. Ezzel semmi gond, de nem fogta...
4. 2007-06-13 23:01:00 Gun-shot (#2563) támadást indított Timur És Csapata !!! (#2796) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 3712 hektár földet.
2007-06-13 23:01:00 Gun-shot (#2563) támadást indított Timur És Csapata !!! (#2796) ellen, és a sikeres csata során elfoglalt 2357 hektár földet.
2007-06-13 23:01:00 Timur És Csapata !!! (#2796) támadást indított Gun-shot (#2563) ellen, de a csatát elvesztette.
Tenyleg alig csinaltam klanutest, ebben igazad van, de ha osszeadod, szerintem van annyi. Esetleg 6000 is lenne? Nem tudom. :P