Quote:
Originally Posted by Remedy
Nem baj, ha ezt nem ertem? Kibontani akkor kell, amikor rajuk alltatok, utana, ugye? Hogy jon ide az elengedes, amikor meg elvileg kinnt sincs a seregetek?
A bontas es az elengedes ket kulon korben van, elvileg. Elengedni nem a hienak miatt kell, hanem azert, hogy ha szembejon a masik klan a raallaskor. Hienak miatt elengedni akkor kell, amikor sikeres klanutes utan a pontlistabol valo kilogast vettek eszre, de ilyenkor ugye mar nincs bontas. Szoval egyaltalan nem ertem, mit mondasz. Ha pedig ket klan 18k pontra van egymastol, nem tudsz ugy a ketto koze allni, hogy az egyik ne legyen 2 korre.  Valamint az elengedes normal esetben nem befolyasolja a pontszamod, ha ugyes vagy, csak lefele...
Bocs, lehet keso van, de nem ertelek... 
|
elég értetlen vagy

pl:
be van készitve 5 országba 1millla ló, vezér elküldi őket 58-kor,
és lévén a ráállás is elég beszédes, ezért hiénázni akkor is lehet.
szal ha 59 kor táviolozol és megy rád sereg, engedhetsz el, abban a körben amikor indulsz
és ha már engedsz, ott lépnek varik, tolik is, ha meg lépnek és nem teszi ki őket a ht, bizony akkor elmennk, és emiatt a pontjuk is nő.
ráadásul az ellen úgy gondolta, foghatja a sereget ezért nem mentkeresztbe, hol ezzel a gond?
szerintem nem lámázni kéne őket, hanem gratulálni nekik
egyébként meg nem emléxem tőled 3200 hekis klánütésre.. szal lehet neked kéne tanulni valamit a lámáktól..