Quote:
Originally Posted by Synkel
Bármikor fogadok, hogy több sikeres kláncsatát vezettem le mint te.
És azt is tedd hozzá, hogy te viszont mnt-ztél azokkal akik elől én kitettem a fél klánt, különben az életbe nem mész fel 1 milla pontra...
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Mi a valótlanság az állításomban? Ha valakinek van kedve visszaolvashat, mindkettőnk ütései itt vannak ebben a topicban.
Az mnt meg szintén igaz.
És kikérem magamnak, van hogy a súgóval akpcsolatban tévedek, de nem szokásom hazudni...
|
1. Na nezzuk. Aki kiteszi a fel klant raallaskor, _nem_ tud klancsatazni, ha 2 millio sikeres klancsataja volt, akkor se. Sajnalom :P
2. Amikor felmentem, az ovi ott se volt, talan egyedul Xepi uthetett volna meg(ha kiszurja), _de_ kisklanban nem is volt mnt veluk, csak Vele. Ergo: igenis felmentem volna...
3. Nem en mntztem az ovival, hanem a klanvezerem.
Szoval kb egyik beirasod sem igaz...
De tudod mit: tok okos meglatasaid vannak, ez a mostani nagy utes is tokeletesen zajlott le, mindent tok jol tudsz a kemlelesi bonusszal egyetemben, mindig igazad van, tok jol klancsatazol, es en csak veletlen, tudas nelkul, penzzel es szerencsevel mentem fel 1 milla pontra, amugy pedig csak a szam nagy, mindenkinel okosabbnak hiszem magam, es mindenkit lenezek. Remelem, igy jobb Neked. :P