View Single Post
Old 12-06-2007, 06:52
Zsáni's Avatar
Zsáni Zsáni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by LotR View Post
hmmm hát az illető tényleg tudhat sebezni...
igaz 1x láttam de le a kalappal
remélem azért sikerül kibékülnötök...

a volt párokról annyit h igaz van barátság, nekem is a volt párommal 1 ideig kerültük egymást, de mivel közös a baráti körünk utána mi újra tudtunk jót beszélgetni és én is tőle kértem tanácsot v meséltem el az aktuális problémám és tudtam h ő ismer és megért, ami nagyon jó volt.. de 1 idő után végleg eltávolodtunk és mostmár nem is hívnám fel ilyen ügyben... igazából most nem tudom kivel beszélném meg

De hozzáteszem ehez idő kell nem napok és órák hanem több hónap és akkor talán lehet belőle barátság főleg ha azóta mind2 fél talált új párt.. és még ebbe az esetbe is vhogy megmaradt 1 közös vonzalom köztünk, de mind2 tudtuk , h nem működött és nem egymásra van szükségünk, talán ezért sikerült hosszű ideig barátnak maradnunk...
igen, pont így gondoltam
nekem se 1-2 nap volt, eltelt 1 év, mire megbocsátottam, hogy elhagyott, és főként Ahogy elhagyott, aztán kész. képesek vagyunk beszélgetni, és sokmindent meg is osztok vele.
Mondjuk magamat egy nagyon kis naiv kiscsajnak tartom, de ez még nem jelent semmit, attól még tudom, hogy csak barátságot akar tőlem