Quote:
Originally Posted by Kubbi
Én nem ismerem a klán tagjait, de ez egy játék. Én egyáltalán, sőt határozottan nem értek veled egyet.
Úgy gondolom, régen rossz ha egy játékban szégyenkeznem kellene, mert nem nyertem. Vagy mert vesztettem valamit.
Lehet hogy nem voltak gépnél. Lehet hogy nem volt pénzük lovakra...
A gratulációja meg követendő, ezért én adok egy zöldet.
|
Neked (es a tobbieknek). En (mar) nem veszem komolyan. Nos, lehet a szegyenkezes kicsit eros, probald jatekbeni szegyenkezesre forditani.
Szerintem egy 1/A-beli nagyon magasan levo klannak egyszerre nem lehet megengedni az alabbi dolgokat:
-nincs penz a klanban
-nem figyelnek raallast
-nem tavoloznak
-egyseg sincs a klanban
Ha nincs penz, legyen egyseg, ha nincs egyseg, legyen penz. Tavolozni sajnos, szinte muszaj, es ha sokan vannak, ez nem olyan nehez feladat.
Esetleg lehet figyelni a rivalis klanokat, epulgetnek-e, stb... (ha mindbol eltunik a torony, az pl gyanus...)
Ez nem lehordas. Egyszeruen elkepesztett hogy ilyen nagy klanok ugy mennek klantutni, hogy 2 korosek a beutes pillanataban! De ennel sokkal jobban elkepesztett, hogy ezt a tamadott klan nem hasznalta ki.
Remelem igy mar erthetobb a beirasom...
Persze, lehet jatszani a "majd csak lesz vmi" mentalitassal is, csak akkor tobb kudarc fogja erni az embereket, amikor a "fuggok" leverik oket...
Ismetlen, nem szidtam senkit, egyszeruen marhara meglepett az, amit Fegya irt... Nem gondoltam volna, hogy ilyen magassagokban ez lehetseges.
Hat ennyi.. :P