Quote:
Originally Posted by Redback
De az a baj, hogy nekem csak Ő kell.Megpróbálom elfeledni, de nehezen fog menni, vagy egyáltalán nem.
|
Ismerős szitu

Én azt mondom, hogy ne add fel, de ne is teperj. egy igaz barát fontosabb mint egy múló szerelem. Bár meglátásom szerint. fiú és lány között nagyon ritka a "vegytiszta" barátság, inkább haverság a jellemző, a Barátság már egy elég komoly kötelék, ami férfi és nő között nagyon nagyon (nagyon nagyon nagyon...) ritkán nem csap át kötödésbe és mélyebb érzelmekbe. Lehet hogy ettől még nem lesz köztetek semmi, de többet jelent mindig is mint egy barát.
Mostani bnőmnél is érdekes sztory volt. Tavaly nyáron megismertem, volt egy kisebb kavarás, utána én tepertem 1000-el és hát kaptam egy pár kosarat tőle
Utána hébe hóba összefutottunk, akkor a "szija rég láttalak, mizujs?" kb. Ezután egyszer pont úgy találkoztunk, hogy volt valami gondja ,leültünk beszélgetni (több órát) és nagyon jó barátok lettünk. 2hónapig tényleg mindent megbeszéltünk egymással. és hát januárban leszünk (tudom tudom fő az optimizmus) 1évesek.