12-04-2007, 18:26
|
 |
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by ErdelyMagyaria
Megjegyzem h mar nem vagyok SZK-n... vagyis te is jol atlatod a dolgokat
Szabin vagyok mint látod, nem tudtam hogy visszamerészkedtél.
Amiket irtal azok meg nem ervek... tudom, nem is akartam érvelni
Azt h segito szandekkal irsz azt ird masnak, annak aki elhiszi... ezt írtam korábban... :-X
Eloszor is nektek is jo h megno a top helyek szama... nekünk tök mindegy, tudtommal senki nem akar fordulni A-ból , így ha nem lenne meg a top kör az se lenne gond. (kivéve aki B-ből akar fordulni, ezt viszont én nem tudom)ami nem rosz nekunk sem... vagyis magatokon is segitesz... Az h valaki sok mindent vegigcsinalt a hoditoban az engem nem zavar es nem nyugtat... elismeres neki es annyi... attol meg nem fogok se eloted se mas elott leterdelni foleg mikor ilyeneket ir... En ERVEKET kertem mert nem hiszen h be tudja bizonyitani h megvalosithato... már megtette Ő is én is (bár én nem vezérként egyik esetben sem)
Vegyuk kulon a piacot es kulon a hadugyet egy kicsit...
Egyik teren sem nyerhet az 1-2 fos klan !!!
8-10 orit nem tud legyozni 2 ori a piacon, foleg olyan helyzetben h ti megengedhetitek magatoknak h teljesen uressn hadjatok az oritokat es termeljetek barmit ami eppen kell + nagyobb hekin...
Mikor tud egy 1-2 fos klan akkora vedelmet biztositani maganak h 75-84% barakos orit ami meg van toltve loval kivedjen?!?!?!
|
Nem is annak az 1-2 fős klánnak kell legyőznie minket, hanem annak a 8-10 db. (ahogy lépkednek felfelé még több) 1-2 fős klánnak, amik később össze tudnak állni nagyobb klánokká ha megfelelőnek érzik az időt. Minél többen vagytok a csopiban és minél nagyobb orikkal, annál többet tudtok termelni, és 1x eljön az az idő, hogy már nem tudjuk felszedni a teljes piacot
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|